society & event administration
       

Congres organisatie op elke locatie

BureauPost heeft een uitgebreid intake gesprek met u. Daarbij worden uw plannen en wensen besproken. Er wordt een tijdpad uitgezet voor de onderdelen van de organisatie. Wij produceren uw evenement website met on-line registratie en betaling van kosten.

De locatie van de bijeenkomst kan overal ter wereld zijn. Registratie en administratie zijn geheel gecomputeriseerd en wereldwijd toegankelijk.

Door u gemachtigde personen kunnen op elk gewenst moment on-line nagaan wat er is geregistreerd.

De congres website wordt voorzien van uitgebreide registratiemogelijkheden. Elke gewenste keuze optie verwezenlijken wij voor u in een overzichtelijke on-line registratie procedure.

Het bedrag van de toegangsbijdrage kan per deelnemer, of groep deelnemers worden ingesteld. Kosten worden direct berekend en inhet registratie formulier getoond. Betaling vindt plaatst bij afsluiting van de registratie op een beveiligde SSL site door middel van creditcard gegevens. 

Bijdragen aan het congres programma worden door de auteur on-line geregistreerd, en door de auteur gekopieerd naar de on-line congres database.

BureauPost helpt u het aantal deelnemers te maximaliseren.

Wij voeren voor u het financieel beheer.

BureauPost draagt bij aan de organisatie van een succesvolle gebeurtenis, met professionele registratie, betrouwbaar en accuraat financieel beheer en nauwgezette correspondentie met auteurs, session organisers, en deelnemers. Wij besparen uw organisatie tijd, en verzekeren u dat de bijeenkomst organisatorisch van hoog niveau zal zijn. Wij zorgen voor het plannen, ontwerpen, ontwikkelen, coördineren, implementeren en monitoren van uw bijeenkomst. 

Betrouwbaar en accuraat werk, en bovendien goed "partnership" met uw organisatie, dat is onze beweegreden.

De vergoeding aan BureauPost wordt gebaseerd op een bedrag per deelnemer of op een "flat rate".

Voor meer informatie klikt u hier.

 
   
   
 
BureauPost | Postbus 28 | 6865 ZG | Doorwerth | The Netherlands